3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Majonez, śmietanę, sok z cytryny, odrobinę cukru, sól i...
fot. Karolina Głogowska

Wyśmienita sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Chrupiąca, lekka i przepyszna. Efektowna przystawka na Wielkanoc

Sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Krok 1

Majonez, śmietanę, sok z cytryny, odrobinę cukru, sól i pieprz utarłam w miseczce na gładki sos. Po przygotowaniu włożyłam go do lodówki.

Zobacz również

Piła: Kajakarze płynęli Gwdą

NOWE
Piła: Kajakarze płynęli Gwdą

Trwa budowa chodnika i ścieżki rowerowej na ulicy Belwederskiej w Łęczycy

Trwa budowa chodnika i ścieżki rowerowej na ulicy Belwederskiej w Łęczycy

Polecamy

Opinie uczniów po maturze z angielskiego. „Aż przyjemnie”, „Easy”

Opinie uczniów po maturze z angielskiego. „Aż przyjemnie”, „Easy”

Nowa funkcja WhatsApp ukryje to, czego nie chcesz

Nowa funkcja WhatsApp ukryje to, czego nie chcesz

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka